Alina Șargu. File din Jurnalul unei mame

Alina Șargu. File din Jurnalul unei mame

E cea care stă în spatele știrilor și reportajelor despre tot ce se întâmplă la Orhei. Grăbită și gata mereu de a scrie o nouă postare, mai face câte o pauză pentru a povesti despre comorile ei și despre fericirea de a fi mamă. Am provocat-o să iasă cu fetele la o poveste și ne-am grăbit să imortalizăm aceste momente. Vă invit să le cunoașteți și voi pe Adina, Amelia și Alina Șargu, purtător de cuvânt al Primarului de Orhei, Ilan Șor.


Mother of the Princess’s.
Îți mai amintești cum ai făcut cunoștință cu fetele tale?

Sigur, pentru că sunt niște momente unice. Îmi aduc aminte, Adinei i-am dat un pupic pe un obraz, iar pe celălalt nu am reușit că mi-o luase medicul și, uite că, până astăzi are gropiță. Era atât de micuță și dulce și avea un păr lung și negru. I-am mulțumit Domnului și eram foarte mândră că mi-a reușit.

În cazul Ameliei, a fost puțin altfel, pe motiv că am născut-o prin cezariană. Când m-am trezit, l-am întrebat pe Octavian, cum e și unde e? La care el îmi zice: mami, e atât de frumușică.
Nu mă săturam să o pup și să-i privesc zâmbetul când mi-au adus-o. Cred că acele momente au durat ani pentru mine.
Și atunci mi-am spus, sunt mamă de prințese!

Adina și Amelia. Cine a pus numele fetelor?

Adina- numele a fost ales de soț, de la Alina. Când a făcut alegerea, a spus că își dorește foarte mult acest nume, pentru că atunci când va striga Alina sau Adina, din două- una la sigur va veni.
Amelia – a fost un nume pe care l-am ales împreună cu Adina, ne doream ceva tot cu litera A.

Ce transformări interne ai resimțit de când ești mamă?

Am devenit mai puternică, pentru că am pentru cine lupta! Sunt gata să întorc munți pentru ele.
Ce lecții te-au învățat fetele?
Să zâmbesc! Să privesc lucrurile prin ochii lor, cu mult pozitivism și în culori aprinse.

Bănuiesc eu că timpul pe care îl petreci cu fetele îi prea scurt, având un job atât de solicitant. Ai găsit formula care să le împace și să fie fericite pentru tine?

Tati este formula când eu sunt la muncă! Fetele mamei devin fetele doar a tatălui și sunt mega fericite, mai ales că soțului îi reușește de minune să le facă pe toate.


Atunci când reușiți să fiți toate trei. Ce faceți? Care sunt ocupațiile voastre preferate?

Hmmm, facem toate nebuniile care și le dorește fiecare. Desenăm pe pereți, alergăm, ne distrăm la tobogane, ne jucăm de-a v-ați ascunselea, ne plimbăm cu câinele nostru iubit – Ray, mâncăm înghețată, cântăm, dansăm, ne învățăm de la Adina cum se face un slime și facem selfie.

La OrheiLand veniți des?

Ori de câte ori am posibilitatea vin cu fetele aici, le place la nebunie. Sigur, mai des sunt eu la evenimente, dar mă strădui să venim și împreună.

Fiind cea care a făcut auzit numele *OrheiLand* țării întregi, acum, după 5 luni ce poți zice?

Sunt mândră și cred că echipa care a muncit la acest proiect e demnă de un record Guinness.

Astăzi după 5 luni, pot spune că OrheiLand este cel mai grandios proiect, luând în considerație că la doar 2 luni și jumătate noi număram deja peste jumătate de million de vizitatori unici, nemaivorbind că am avut oaspeți din toate colțurile lumii.
Și, sinceră să fiu, când merg prin acest parc de distracții împreună cu familia mea, îi spun un mare mulțumesc Primarului de Orhei pentru grija pe care o oferă cetățenilor acestei țări.

Cu ce se poate mândri micul DisneyLand de Moldova?

Se poate mândri cu atracții unice în Moldova, cu turiști veniți până din Maldive, cu familii fericite, cu evenimente grandioase și multe multe lucruri superbe făcute din inimă pentru oamenii țării noastre.
Pe lângă atracții, poți admira apusul pe malul lacului Orhei și poți savura o plimbare pe faleză în bătaia vântului.
Iar perla OrheiLandu-ului este havuzul muzical care dansează pe ritmurile muzicii clasice și colorează fotografiile celor care vin să facă poze.


Dacă ar fi să asociezi OrheiLandul cu ceva, cu ce ar fi și de ce?

O insulă a copilăriei pentru că adună cei mai frumoși copii și le oferă distracții de poveste. Aici picii socializează și uită de gadgeturi! Iar asta e un nou record!

Spre final, care ar fi o curiozitate despre OrheiLand, pe care nimeni n-o știe, dar îi mega faină?

Dacă vrei să te amuzi de tine însuți – mergi și fă o poză la oglinzi! Nu știi care oglinzi? Hai la OrheiLand!