Finala Campionatului Mondial, tombole cu premii și un weekend plin de distracții pentru copii la OrheiLand

Finala Campionatului Mondial, tombole cu premii și un weekend plin de distracții pentru copii la OrheiLand

Cel mai mare parc de distracții din țară, ”OrheiLand” va organiza o sărbătoare de neuitat atât pentru copii, cât și pentru microbiști, sâmbătă 14 iulie și duminică, 15 iulie, unde vizitatorii vor avea acces gratuit toate atracțiile din parc și vor putea pleca acasă cu premii de valoare.

„OrheiLand” promite o duminică deosebită cu un variat program de distracții pentru întreaga familie. Programul va începe cu distracțiile pentru copii, care, începând cu ora 15.00, copiii își pot testa pregătirea fizică în cadrul concursului sportiv ”Starturi Vesele”.

După ce-și vor încerca puterile, la ora 16.00, picii vor fi invitați că intre „în pielea” eroilor preferați, cu ajutorul stiliștilor care îi vor picta.

Iar ultimele ore ale serii vor fi dedicate microbiștilor care vor putea să urmărească finala Campionatul Mondial de Fotbal, transmisă, în direct, de parcul de distracții pe cel mai mare ecran LED din Republica Moldova.

Surprizele însă nu se vor încheia aici, pentru că doritorii vor putea participa și la tombola cu surprize și cadouri, care va fi organizată la ora 20.00.

Parcul OrheiLand este cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova, inaugurat de 1 iunie, fiind un nou proiect al primarului de Orhei, Ilan Șor. Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale centrului se mai numără casa „cu-susul-în-jos”, liane și poduri suspendate. Cea mai impresionantă atracție a parcului va fi zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă.

OrheiLand primește oaspeții zilnic, pe parcursul întregii veri între orele 10.00 și 22.00, iar toate atracțiile din parc sunt gratuite.