Giganticul parc cultural-familial OrheiLand își deschide ușile de Ziua Copiilor, 1 iunie, ora 11:00 cu o mega-petrecere

Giganticul parc cultural-familial OrheiLand își deschide ușile de Ziua Copiilor, 1 iunie, ora 11:00 cu o mega-petrecere

O zi pe care copiii nu o vor uita niciodată va fi cea petrecută vineri, de 1 iunie la cel mai mare parc cultural-familial din țară – OrheiLand, unde în această zi va fi organizată o mega-petrecere pentru cei mici. Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile pe care le propun organizatorii la deschiderea OrheiLand.

Aura, Lori și Beti, formațiile pentru copii Triumf Plus, Dulce Band și Black&White, îi vor înveseli și pe pici și pe părinți, iar spre seară va fi organizată și o discotecă pentru copii.

Cel mai mare parc cultural-familial din țară, OrheiLand, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați va fi cel mai deosebit loc de distracții pentru copii și întreaga familie.

Parcul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline.
Principalele atracții ale centrului sunt căsuța „cu-susul-în-jos” și un havuz muzical. Pentru adulți și tineri este construită o zonă verde cu o alee de bowling. De asemenea, vizitatorii parcului vor putea să simtă energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate.

Cea mai impresionantă atracție a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă care sunt construite în centru.

Mega-petrecerea de Ziua Copiilor va începe la ora 11.00, iar toate distracțiile vor fi gratuite. Evenimentul este organizat de Primăria Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”.