OrheiLand își deschide ușile pe 1 iunie cu un program de excepție

OrheiLand își deschide ușile pe 1 iunie cu un program de excepție

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova își redeschide larg porțile pentru vizitatori – de la mic la mare, dar, inaugurarea sezonului de vară va fi dedicată în mod special copiilor, mai ales că va avea loc la 1 iunie, când este marcată Ziua Mondială a acestora. Organizatorii promit un program de excepție și surprize nenumărate pentru toți vizitatorii pe parcursul sezonului estival.

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11.00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a păpușilor gigante. Va fi o evoluție de excepție, cu coreografie profesionistă, care va provoca emoții nemărginite atât copiilor cât și maturilor.

De asemenea, eroii îndrăgiți din desene animate au pregătit pentru copii și oaspeții un adevărat show-paradă și un flash-mob dansant. Organizatorii dau asigurări că va fi un spectacol unic.

Programul sărbătorii mai include și „bloggers time” în care cei mai cunoscuți bloggeri își vor împărtăși emoțiile și experiența. Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială.

O adevărată orchestră simfonică va evolua pe scena OrheiLand, muzică vie, melodii moderne în interpretarea a 18 instrumente clasice și, în premieră în Republica Moldova, un robot dirijor, dar și un impresionant show de lumini. De asemenea, pe scena OrheiLand vor evolua reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision din ultimii ani – Doredos, Ana Odobescu și SunStroke Project.

„Vă așteaptă o lume magică cu lumini de poveste, unde florile prind viață în întuneric și se rotesc într-un dans fascinant, unde personajele vesele sunt bucuroase să-și întâmpine oaspeții, unde milioane de cristale reflectă lumina sărbătorii noastre”, promit organizatorii.

Sărbătoarea va culmina cu un program inedit –  show-ul dronelor, care va oferi o priveliște unică. Aproximativ o sută de drone vor forma diferite figuri și vor crea efectul unui foc de artificii care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.

Amintim că fostul primar de Orhei, cel care poate fi considerat de drept „părintele OrheiLand”, Ilan Șor, a dezvăluit recent că pentru acest sezon estival organizatorii au pregătit un șir întreg de surprize pentru oaspeții imensului parc de distracții. Astfel, la „OrheiLand” va fi amenajată o nouă zonă acvatică, pe lângă cele existente, care, printre altele, va fi dotată cu  două tobogane de apă, unul dintre care va fi destinat amatorilor de senzații tari. Autoritățile susțin că vor amenaja și un orășel al copiilor, unde fiecare micuț își va putea găsi ocupație, de la încercarea de a profesa diferite meserii, până la șofatul într-un orășel auto. Atracția de bază a OrheiLand-ului din acest an este un roller coaster, care este fabricat în Italia, special pentru parcul de distracții din Orhei.