„OrheiLand” te invită la spectatocolele GRATUITE ale circului italian „Bonaccinni”

„OrheiLand” te invită la spectatocolele GRATUITE ale circului italian „Bonaccinni”

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, „OrheiLand” invită publicul la reprezentațiile circului italian „Bonaccinni”. Artiștii și acrobații italieni susțin câte două reprezentanții pe zi, accesul publicului fiind absolut gratuit. 

Potrivit organizatorilor, rezervările la show-ul inedit al artiștilor și acrobaților italieni pot fi făcute la nr. de telefon 068200088. Biletele sunt gratuite, iar numărul acestora este limitat. 

Reprezentațiile circului „Bonaccinni” vor fi susținute până la 31 decembrie inclusiv, în unele zile fiind programate câte două. 

Astfel, la 26 și 27 decembrie circul „Bonaccinni” va avea câte o reprezentație la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică, 28 și, respectiv, 29 decembrie – la orele 13:00 și 16:00. La 30 decembrie, reprezentația este programată  pentru ora 17:00, iar la 31 decembrie – la orele 13:00 și 16:00. 

Organizatorii atrag atenția cetățenilor să nu cadă pradă speculanților sau companiilor de turism, care organizează excursii la „OrheiLand” pretinzând plăți pentru intrarea în parc sau la circ. Atât accesul în „OrheiLand”, la circ sau alte distracții sunt absolut gratuite!

Circul va activa până pe 1 Februarie!