Aproape 30 de mii de locuitori ai țării au participat la deschiderea celui mai mare Târg de Crăciun din țară, la OrheiLand

Aproape 30 de mii de locuitori ai țării au participat la deschiderea celui mai mare Târg de Crăciun din țară, la OrheiLand

Circa 30 de mii de persoane din raionul Orhei, dar și din toate colțurile Republicii Moldova, inclusiv Chișinău și Bălți, au participat sâmbătă seara la inaugurarea fastuosului Târg de Crăciun de la OrheiLand, care este de departe cel mai excepțional eveniment de iarnă organizat vreodată la noi în țară.

Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat de primarul de Orhei Ilan Șor, împreună cu membri ai echipei sale – viceprimarul Reghina Apostolova,  Diana Memeț și primarul Jorei de Mijloc, Marina Tauber, etc.

Evenimentul de deschidere a fost însoțit și de un mega-concert, cu artiști din țară și de peste hotare, iar invitatul special a fost îndrăgitul interpret rus Stas Mihailov, care a încântat timp de o oră cei aproximativ 30 de mii vizitatori prezenți la OrheiLand.

Pe lângă show-ul de excepție de la inaugurarea Târgului, organizatorii promit și aproape două luni de  adevărată poveste de iarnă. Pornind de la vedeta și gazda evenimentului – un minunat pom de Crăciun de peste 20 de metri, totul încântă ochii și depășește așteptările vizitatorilor, indiferent de vârstă.

Pentru copii au fost instalate tobogane de 7 feluri, dintre care două spirale gigante și una pentru micuți cu săniuțe. De asemenea, aici va funcționa și un adevărat DisneyLand cu trenuț pentru copii, carusele și, în premieră în Republica Moldova, o distracție de tip american numită „Dracon”.

Tot pentru copii vor fi organizate master-class-uri, începând cu orele 11.00 și până la 22.00.

Oaspeții sunt întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. Târgul în sine este compus din 20 de căsuțe din care vizitatorii au  posibilitate să procure tot felul de bunătăți la preţ redus.

Tot aici au fost instalate reședințe ale lui Moș Crăciun, pline de cadouri, dar și un patinoar cu o suprafață de 800 de metri pătrați și școală de hochei pentru cei care vor să petreacă timpul mai activ.

Târgul de Crăciun de la Orhei va fi deschis până la jumătatea lunii februarie, iar toate atracțiile sunt gratuite. Evenimentul este la a patra ediție, dar în acest an, incomparabil mai fastuos și mai bine organizat decât în precedenții. Acest lucru se datorează faptului că a fost deschis la OrheiLand, cel mai mare centru cultural-distractiv din Republica Moldova – un proiect ambițios al primarului de Orhei Ilan Șor – inaugurat la 1 iunie, anul curent.