Goroșenco Family: „Evadați într-o escapadă și descoperiți magia OrheiLand-ului!”

Goroșenco Family: „Evadați într-o escapadă și descoperiți magia OrheiLand-ului!”

Sunt atât de frumoși, cocheți, veseli și, în același timp, haioși, încât nu te mai saturi să-i privești și să-i savurezi.
El e doctorul care zi de zi are grijă de sănătatea femeilor și Ea e cosmetologul-estetist care își ajută clientele să arate impecabil indiferent de vârstă și perioada anului.
Iar împreună cu micuțul Timur formează o familie frumoasă și ieșită din tipare prin inteligența, umorul, valorile și aspirațiile cultivate.
Așa dar, vă invit să-i cunoaștem împreună pe Eugen, Daria și Timur Goroșenco, familia pentru care vizita la OrheiLand a lăsat o amprentă aparte.

Cum a fost azi la OrheiLand? Sunteți pentru prima dată, nu?
Eugen: A fost foarte bine. Neașteptat să descoperim atâtia atracții deosebite și toate gratuite.
Daria: Sinceră să fiu, eu încă mă delectez cu priveliștile parcului și sunt plăcut surprinsă de ceea ce văd.
Timur: Îmi place mult aici. Ne-am distrat atât de bine. E super!

Ce v-a plăcut cel mai mult?
Daria: Liniștea de aici, dar în același timp melodiile naturii. E o simbioză nemaipomenită. Ai zice că acest loc e rupt din poveste, mai ales că oferă posibilitatea atât nouă părinților să ne relaxăm, cât și copiilor să exploreze tot ce e aici.
Eugen: Mie, sincer, mi-a atras atenția labirintul. Te face să treci prin niște stări foarte interesante. Intri în acel labirint, care la prima vedere pare ușor de trecut, dar te întâlnești cu anumite blocaje pe care trebuie să le ocolești sau să le găsești soluție, dacă vreai să ajungi la final. Așa e și în viață cu problemele. Apar și ori tu le dobori ori ele pe tine!

Dacă tot ați amintit de probleme. Având o afacere destul de mare și cunoscută și un background impunător, cu siguranță problemele apar și foarte des. Cum le faceți față?
Daria: Da, uneori ai impresia că cel de Sus face glume pe seama ta. Dar, sunt doar niște provocări, pe care noi le acceptăm și împreună cu Eugen și cu echipa le facem față.
Eugen: Fără probleme n-ar fi atât de interesant. Iar viața monotonă la sigur nu e pentru noi. Deja ne-am obișnuit mereu să fim cu mâna pe puls și, dacă e să mă gândesc, îmi place!

Afacerea de familie și viața de familie. Cum se completează?
Eugen: Foarte bine. Asta ne oferă șansa să ne tot descoperim și să învățăm continuu să fim o echipă.
Daria: Cum zice și Eugen suntem o echipă. Iar pentru a păstra o familie e important să se învețe acest aspect, nemaivorbind în afaceri. Facem distribuirea de obligațiuni și ne susținem reciproc. Pentru mine e important ca femeie să știu că mă pot baza pe soțul meu. Iar, în cazul meu, norocul și fericirea e dublă. Mă pot baza pe Eugen și acasă și la muncă.

Dar se spune că pentru o căsnicie durabilă e bine ca soții să aibă timp și pentru ei, așa încât să nu devină o rutină viața de familie. Ce părere aveți?
Eugen: E adevărat, dar noi cu Daria avem timp în care să fim noi cu noi și noi împreună.
Daria: Eu merg la sport, cu fetele la cafea, stau în ambuteiaje și savurez din muzica clasică, asta e timpul meu pe care îl dedic doar mie. Eugen își planifică și el anumite acțiuni. Astfel, ne încărcăm energetic și abia așteptăm să ne revedem ca să povestim și să creăm ceva nou și interesant.

Între afacere, familie și timp personal, unde își găsește loc minunea voastră de copil?
Eugen: Minunea noastră e mereu cu noi. Dimineața Daria îl duce la școală pentru că școala e chiar lângă salon, iar după e cu noi tot restul timpului.
Daria: Da, Timur de pe acum învață ce înseamnă să fii responsabil de viața și frumusețea unui om. Iar atunci când are nevoie de o pauză, buneii ne sar în ajutor.

Vă asculț și totul pare atât de ideal. Unde se ascunde șiretlicul?
Daria: Haios. Eugen, unde se ascunde șiretlicul?
Eugen: Într-adevăr e haios. Știi, la noi societatea e atât de chinuită și nefericită încât în tot caută acel șiretlic. Sau mai este așa o chestie că pe rețelele de socializare toți sunt fericiți și chiar familii modele, dar în realitate e Doamne Ferește. Noi suntem sinceri și așa cum ne poți vedea în orice situație, perioadă etc. Nu avem ce ascunde și tu, la sigur, știi că e așa.

M-ați convins. Atunci eu vă mulțumesc pentru timpul petrecut împreună și vă provoc să lăsați un mesaj pentru cei care iubesc OrheiLand-ul și citesc acest interviu.
Daria: Le doresc să prețuiască ce au și să fie mândri de orașul lor. Iar cine nu a fost niciodată aici, să se rupă într-o escapadă și să descopere acest loc magic.
Eugen: Știi, noi am călătorit mult cu Daria și am văzut diverse destinații și chiar ne gândeam cândva cumva să emigrăm. Dar, văzând frumusețea de aici și drumurile (pentru un șofer e foarte important) am înțeles că gândul de a emigra e cam departe. Așa dar, le doresc tuturor să înceapă să vadă o altfel de Moldovă, de care se pot mândri.