Cel mai mare Parc de distracții din Moldova – OrheiLand a fost deschis la Orhei. Zeci de mii de copii și părinți au venit la deschidere

Cel mai mare Parc de distracții din Moldova – OrheiLand a fost deschis la Orhei. Zeci de mii de copii și părinți au venit la deschidere

Cei mai fericiți copii din Republica Moldova de Ziua lor sunt la Orhei, unde a fost inaugurat cel mai mare parc cultural-familial din țară – OrheiLand.  Zeci de tobogane cu apă, un havuz muzical, un teren de joacă multifuncțional, inclusiv pentru copiii cu nevoi speciale, animatori și concerte, dar și alte distracții moderne amplasate pe un teritoriu de peste 20.000 de metri pătrați, au atras astăzi zeci de mii de copii alături de părinții lor, unde primarul Ilan Șor, alături de echipa sa, au inaugurat cel mai mare parc de distracții “OrheiLand”.

Ilan Șor a fost încurajat de copiii și părinții care au dorit să se pozeze alături de el.

„Voi sunteți viitorul nostru, pentru voi se deschide acest complex, pentru voi va funcționa și sperăm că vă veți bucura de el”, a declarat Ilan Șor.

El a adăugat că inaugurarea acestui parc demonstrează că și în Republica Moldova pot fi construite lucruri frumoase, la standarde europene sau chiar mai bune. Ilan Șor a dat asigurări că nu se va opri aici. „Asta demonstrează că noi, aici în Moldova, cu forțele proprii putem construi lucruri care nu sunt mai rele ca în Europa, ba chiar mai bune. Acest complex nu este în Europa, dar în Moldova, pe care noi vrem să o vedem așa și pe care o vom construi”, a declarat Ilan Șor, felicitându-i cu această ocazie pe toți copiii și mulțumindu-i echipei cu care și-a realizat proiectele.

Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile de la OrheiLand. Aura, Lori și Beti, formațiile pentru copii Triumf Plus,  Dolce Band și Black&White, îi vor înveseli și pe pici și pe părinți, iar spre seară va fi organizată și o discotecă pentru copii.

Parcul de distracții OrheiLand  este dotat cu atracții moderne, tobogane gonflabile și trambuline.

Printre principalele atracții ale centrului sunt casa „cu-susul-în-jos”, toboganele gonflabile, trambuline, toboganele cu apă  și un havuz muzical.

Tineretul are posibilitatea să joace bowling și să simtă  energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate.

O altă atracție impresionantă a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile  zecilor de atracții de apă. Fiecare atracție va fi echipată cu o piscină impresionantă ca dimensiuni – înălțime de 7-8 metri și lungimea de până la 16.

Mega-petrecerea de Ziua Copiilor de la OrheiLand este organizată de Primăria Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”.

Menționăm că toate distracțiile din parc sunt GRATUITE!