OrheiLand-ul de noapte – o atracție „de milioane”. Astăzi și mâine vă așteaptă Mega-concerte

OrheiLand-ul de noapte – o atracție „de milioane”. Astăzi și mâine vă așteaptă Mega-concerte

Mii de vizitatori au sărbătorit vineri inaugurarea celui mai mare parc cultural-familial „OrheiLand” până noaptea târziu, bucurându-se de priveliștea superbă pe care a oferit-o infrastructura complexului.

Publicul a fost încântat de havuzul muzical din giganticul parc, care a atras și primul cuplu de tineri căsătoriți. Culorile intense și deosebite, dar și muzica de calitate au făcut deliciul vizitatorilor până noaptea târziu. Vizitatorii și-au făcut zeci de mii de poze într-un anturaj superb.

Chiar din prima zi OrheiLand a fost vizitat de un număr de doritori care depășește de câteva ori populația  orașului Orhei. Către amiază, pe traseul Chișinău-Orhei, la intrarea în Orhei se formaseră ambuteiaje din automobile pline cu persoane care își doreau să viziteze complexul unic pentru Republica Moldova.

Primarul de Orhei, Ilan Șor, inițiatorul mega-proeictului a arătat că realizarea acestui proiect, dedicat în special copiilor, dar nu numai, demonstrează că Republica Moldova poate avea viitor fără ajutor de peste hotare și că poate fi construită chiar mai frumoasă decât Europa despre care mulți vorbesc.

„Asta demonstrează că noi, aici în Moldova, cu forțele proprii putem construi lucruri care nu sunt mai rele ca în Europa, ba chiar mai bune. Acest complex nu este Europa, dar în Moldova pe care noi vrem să o vedem așa și pe care o vom construi”, a declarat Ilan Șor, fiind aplaudat îndelung, iar copiii au strigat în cor „Mulțumim!”.

E primul complex de asemenea fel în Moldova, a adăugat Ilan Șor.

Mai târziu, zeci de doritori, inclusiv copii, au ținut să se fotografieze cu edilul Orheiului, care a făcut și o baie de mulțime.

Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile de la OrheiLand. Transformerii Optimus Prime și Bumblebee, dar și alți eroi au completat distracția.

Multă lume a venit din toate colțurile țării la inaugurarea celui mai mare parc de distracții. Copiii au simțit energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate, dar principala distracție a devenit toboganele cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val au fost alte câteva dintre atracțiile de apă.

Copiii s-au bucurat pe deplin și de bowling, liane și poduri suspendate, iar batutele imense au adunat sute de pici, iar toate distracțiile au fost gratuite.

Mega-petrecerea de Ziua Copiilor de la OrheiLand a fost organizată de Primăria Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”, dar distracția va continua și în următoarele zile. Perntru sâmbătă, 2 iunie este preconizat un concert special, dedicat victoriei FC Milsami-Orhei în Cupa Moldovei. Cu această ocazie OrheiLand găzduiește artiști de talie națională, precum Doredos, Geta Burlacu, dar și Briosonores.

Iar duminică la va fi organizată „Ziua tineretului la OrheiLand”, cu un concert spectaculos la care vor evolua interpreți precum Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia.