Ilan ȘOR: La Târgul de Crăciun de la OrheiLand avem 7 tobogane de iarnă și un patinoar imens, absolut, gratuite

Ilan ȘOR: La Târgul de Crăciun de la OrheiLand avem 7 tobogane de iarnă și un patinoar imens, absolut, gratuite

Primarul de Orhei Ilan Șor a construit la Orheiland un adevărat orășel de iarnă. El a adus în acest an și mai multe tipuri de distracții, inclusiv, în premieră, un tip de distracție american. Cea mai mare noutate este, totuși, amenajarea unui patinoar cu acces pentru toată lumea.  De menționat că la Târgul de Crăciun de la Orheiland toate atracțiile sunt gratuite.

Oferta cea mai diversă de distracții este pentru copii. Ei pot alege din cele 7 feluri de tobogane instalate la târg, inclusiv două spirale gigante și una pentru micuți cu săniuțe. De asemenea, la târg funcționează și un adevărat DisneyLand: cu trenuț pentru copii, cu carusele și, în premieră în Republica Moldova, funcționează o distracție de tip american, numită „Dracon”.

În acest an, la OrheiLand, în premieră, funcționează și cel mai mare patinoar de gheață, care are o suprafață de 800 metri pătrați. Este un loc de distracție potrivit atât pentru copii, cât și pentru maturi.

Trebuie să mai menționăm că la intrarea în ”OrheiLand”, oaspeții sunt întâmpinați de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. Pe teritoriul Târgului au fost construite 20 de căsute, de unde doritorii pot să cumpere tot felul de bunătăți la preţ redus.

Toate atractiile Târgului sunt absolut gratuite si sunt pentru toate vârstele.

Tot pentru copii sunt organizate master-class-uri, de la ora 11.00 si pâna la 22.00.

Târgul de Crăciun deschis la OrheiLand este nu numai unic datorită decoratiilor sale frumoase și a atmosferei speciale de magie de Revelion, dar are și un program de divertisment și concerte fără precedent.

Organizatorii Târgului de Crăciun din Orhei îsi așteaptă oaspeții pe toată durata Sărbătorilor de Iarnă !

În ultimii doi ani, orașul Orhei și-a consolidat ferm statutul de Capitală a Crăciunului în Republica Moldova.