Mega-Concert și show spectaculos cu focuri de artificii. Mii de moldoveni au sărbătorit Revelionul la Orhei!

Mega-Concert și show spectaculos cu focuri de artificii. Mii de moldoveni au sărbătorit Revelionul la Orhei!

Concertul anului de Revelion a fost la Orhei, unde zeci de mii de orheieni, dar și oaspeți ai localității au avut parte de o distracție de zile mari, cu cei mai îndrăgiți interpreți din Republica Moldova, dar și internaționali. Oamenii au cântat și s-au distrat de minune și au avut parte de un show de artificii de care Republica Moldova nu a mai văzut.

Verka Serduchka, Randi sunt doar o parte din vedetele care au încins spiritele la cel mai mare Târg de Crăciun din țară. Iar surpriza specială a nopții dintre ani, făcută de autoritățile Orheiului, în frunte cu primarul Ilan Șor, a fost legendara formație  ”3rei Sud Est”, Verka Serdiucika & Band și Randi.

Zeci de mii de oameni au cântat și au dansat alături de vedetele preferate, iar la „intersecția” anilor au fost martorii unui show de artificii unic în Republica Moldova, care i-a uimit chiar și pe cei care au fost în noaptea de Revelion în orașe europene faimoase.

Vizitatorii s-au putut bucura și de toate serviciile și bunătățile oferite de cel mai mare Târg de Crăciun din țară și de multe surprize.

Primarul Ilan Șor, care i-a felicitat pe cei prezenți cu venirea noului an, le-a dorit moldovenilor ca 2019 să fie anul transformărilor profunde pentru toți cetățenii Republicii Moldova. „Să ne dorim ca 2019 să fie anul transformărilor importante pentru țara noastră, să facem ca țara noastră să trăiască mai bine. 2019 să aducă sănătate, bucurii în suflet și zâmbete. Să ne aducă împlinirea tuturor visurilor și să ne însoțească norocul.  Anul 2019 să fie anul poporului Republicii Moldova”, a urat Ilan Șor, în aplauzele și uralele zecilor de mii de spectatori ai mega-concertului de Revelion de la Orhei.