Circ gratuit la Târgul de Crăciun de la ”Orheiland”

Circ gratuit la Târgul de Crăciun de la ”Orheiland”

Vizitatorii celui mai mare Târg de Crăciun de la ”Orheiland” au parte de încă o surpriză. La iniţiativa primarului oraşului Orhei, Ilan Şor, a fost adus unul dintre cele mai cunoscute circuri din România, ”Toredo”. Spectatorii au parte de trucuri de magie, acrobații, câini şi pisici dresate, şotiile clovnului Mickey și multe zâmbete.

Cei 10 artişti vor prezenta, zilnic, câte două spectacole. Artiştii spun că au rămas impresionaţi de căldura publicului.

Ciprian Toredo, managerul circului ”Toredo”: ”Suntem foarte surprinşi pentru că publicul de la dumneavoastră sunt foarte bucuroşi şi aplaudă, filmează și reacţia lor este extraordinară pentru noi ca şi artişti”.

Roxana Toredo, artistă a circului ”Toredo”: ” Este pentru prima dată când venim în Republica Moldova. Am fost plăcut surprinşi, publicul este unul cald, unul care se vede că iubeşte circul şi asta nu poate decât să ne facă fericiţi pentru că este rezultatul muncii noastre atunci când publicul pleacă mulţumit de la spectacol”.

Circul instalat la ”OrheiLand” are o capacitate de 500 de locuri și va funcționa pe întreaga durată a Târgului de Crăciun din Orhei. Spectacolul durează o oră, iar intrarea este gratuită. Circul ”Toredo” este cunoscut în România din 1962, când şi-a început activitatea.

Amintim că toate atracțiile de la ”OrheiLand” sunt gratuite, ceea ce bucură atât copiii, cît și adulții. Una dintre cele mai populare distracții este de tip american și este numită „Dracon”. Copiii se mai distrează de minune la patinoar, la cele 7 tobogane de iarnă, dar şi la carusele. Pe teritoriul Târgului de Crăciun de la Orhei există și Căsuța lui Moș Crăciun, care dăruiește picilor cadouri și bună dispoziție.