O nouă premieră la OrheiLand: Tunul de zăpadă care a fascinat deja sute de copii

O nouă premieră la OrheiLand: Tunul de zăpadă care a fascinat deja sute de copii

OrheiLand nu contenește să surprindă. De această dată, marea atracție a celui mai mare Târg de Crăciun al țării este un tun de zăpadă, care poate produce non-stop fulgii atât de îndrăgiți de copii.

De când a fost instalat pe teritoriul celui mai mare parc de distracții din Republica Moldova, micuții nu-și dau rând în preajma tunului de zăpadă ca să se poată bucura de neaua „adusă de Moș Crăciun”, după cum spun ei. Copiii se tăvălesc în zăpadă și se bat cu bulgări, astfel încât noua achiziție a parcului a devenit una din cele mai apreciate atracții pentru micii vizitatori, dar nu numai. Pentru că nu sunt puțini și maturii care sunt gata să-și amintească de jocurile cu zăpadă din timpul copilăriei.

Tunul de zăpadă este o premieră pentru Moldova și o nouă achiziție a administrației OrheiLand, cel mai mare parc de distracții, construit la inițiativa primarului de Orhei, Ilan Șor. Acesta a fost procurat pentru ca la Târgul de Crăciun să fie mereu zăpadă, amplificând astfel senzația sărbătorilor de iarnă. Tunul “ninge” pe o rază de 24 metri, inclusiv în zona toboganelor.

OrheiLand găzduiește în această iarnă și cel mai mare Târg de Crăciun din istoria țării, care oferă absolut gratuit zeci de distracții pentru copii, concerte de zile mari și o atmosferă de poveste veritabilă.

Oaspeții sunt întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. Târgul în sine este compus din 20 de căsuțe din care vizitatorii au posibilitate să procure tot felul de bunătăți la preţ redus.

Tot aici au fost instalate reședințe ale lui Moș Crăciun, pline de cadouri, dar și un patinoar cu o suprafață de 800 ed metri pătrați și școală de hochei pentru cei care vor să petreacă timpul mai activ.

Târgul de Crăciun de la Orhei va fi deschis până la jumătatea lunii februarie. Evenimentul este la a patra ediție, dar în acest an este incomparabil mai fastuos și mai bine organizat decât în precedenții.