Transport gratuit spre ”OrheiLand” din toate orașele țării

Transport gratuit spre ”OrheiLand” din toate orașele țării

Cel mai mare parc de distracții din țară, ”OrheiLand”, vine cu o nouă surpriză de proporții pentru vizitatori. Începând cu 11 ianuarie, zilnic, toți cei care doresc să se bucure de atracțiile și de Târgul de Crăciun din Orhei vor beneficia de transport gratuit din orice localitate a țării.

Începând cu 10 ianuarie, vizitatorii se pot înregistra pentru excursia gratuită în magazinele sociale „Merișor” din fiecare oraș.

Toate atracțiile de pe teritoriul ”OrheiLand” sunt gratuite, ceea ce bucură atât copiii, cât și adulții. Una dintre cele mai populare distracții este „Dracon”-ul american. Căsuţa lui Moş Crăciun, decorată cu cele mai frumoase luminițe, la fel este în centrul atenţiei. Copiii se mai distrează de minune la patinoar, la cele 7 tobogane de iarnă, dar şi la carusele. Nelipsit de la Târgul de Crăciun din Orhei este și circul. Zilnic, actorii bucură spectatorii cu câte două reprezentații, care durează o oră. Și aici intrarea este gratuită.

O altă surpriză pentru vizitatori este și tunul de zăpadă, care transformă ”OrheiLand” într-o adevărată poveste de iarnă.

Târgul de Crăciun din Orhei va fi deschis până în luna februarie.