Târgul de Crăciun de la ”OrheiLand”, vizitat de peste 300 de mii de oameni

Târgul de Crăciun de la ”OrheiLand”, vizitat de peste 300 de mii de oameni

Peste 300 de mii de persoane au vizitat și continuă să vină într-un număr impunător la cel mai mare Târg de Crăciun din țară, găzduit de parcul de distracții ”OrheiLand”.

Oamenii vin din toate colțurile țării, mai ales că și transportul se oferă gratuit.

Aici, oaspeții se pot bucura de multă distracție, atracții gratuite, muzică și voie bună.

Una dintre cele mai populare distracții este de tip american și e numită „Dracon”.

Căsuţa lui Moş Crăciun, decorată cu cele mai frumoase luminițe, la fel este în centrul atenţiei. Cei mici ii spun moşului poezii şi colinde în schimbul unui cadou.

Copiii se mai distrează de minune la patinoar, la cele 7 tobogane de iarnă, dar şi la carusele.

Totodată, pe teritoriul ”OrheiLand” este amenajat și circul care este vizitat de mii de copii și adulți. Spectacolele au loc de două ori pe zi și durează o oră. Vizitatorii circului au parte de trucvuri de magie, acrobați, numere cu pisici și câini, dar și clouni.

Pe teritoriul parcului ”OrheiLand” este amplasat și un tun de zăpadă care bucură copiii și maturii care se pot bulgări în zăpadă.

Feeria sărbătorilor de iarnă este simţită şi de adulţi, dar și de oaspeţi de peste hotare. Astfel, în fiecare seară, pe scena de la ”OrheiLand” urcă zeci de artiști îndrăgiți. În seara zilei de ieri, oaspeții care au venit la Târg s-au distrat de minune pe acordurile legendarei trupe ”Zdob și Zdub”.

Târgul de Crăciun din Orhei va fi deschis până în luna februarie și este la cea de-a patra ediţie. Toate atracţiile şi intrarea sunt gratuite pentru vizitatori.