Jumătate de milion de persoane au vizitat OrheiLand în mai puțin de 2,5 luni

Jumătate de milion de persoane au vizitat OrheiLand în mai puțin de 2,5 luni

Jumătate de milion de persoane au vizitat OrheiLand în mai puțin de 2,5 luni

Distracțiile gratuite și pentru un spectru larg de categorii de interese, infrastructura modernă, concertele de excepție au creat din cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova – OrheiLand – una din cele mai principale atracții ale Republicii Moldova.

În mai puțin de două luni și jumătate de la lansare, OrheiLand a înregistrat jumătate de milion de vizitatori.
Aproape 6800 de vizitatori zilnici a înregistrat în medie OrheiLand, dar au fost zile în care cifra a urcat la 20 sau chiar 30 de mii, cum ar fi concertul dedicat Zilei Tineretului.
Pe parcursul verii, pe scena de la OrheiLand au urcat nume sonore precum Jasmin, Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia, care au delectat zeci de mii de fani.
Și spectacolul fotbalistic al acestui an – Campionatul Mondial, la OrheiLand a fost urmărit într-un mod deosebit – de pe un ecran imens, cel mai mare din Republica Moldova. Doar Campionatul a adunat peste 15 mii de vizitatori.
Ziua copiilor, Ziua teatrului, Ziua dansului au fost alte sărbători marcate la OrheiLand, care au adunat zeci de mii de vizitatori de diferite categorii de vârstă și interese. Iar tombolele de la cel mai mare centru familial-cultural au înregistrat aproape 100 de mii de participanți, care s-au înscris pentru a câștiga premii valoroase, inclusiv telefoane de ultima generație, tablete și alte bunuri.
Cel mai grandios Parc de distracții cultural –familial, dar și lacul cu plajă cu nisip alb au devenit un minunat loc pentru relaxare, în special pe timp de caniculă. Zona este populară inclusiv pentru că intrarea în parcul de distracții OrheiLand este gratuită, plaja este spectaculoasă și nu trebuie să plătești pentru șezlong.

OrheiLand este unul din ultimele, dar și cele mai grandioase proiecte ale primarului de Orhei, Ilan Șor. Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale parcului se mai numără casa „cu-susul-în-jos”, liane și poduri suspendate. Cea mai impresionantă atracție a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă.
Mai mult, havuzul muzical a fost denumit de vizitatori o perlă colorată, fiind locul cele mai preferat pentru fotografii.

Amintim că toate atracțiile sunt gratuite.