OrheiLand și-a închis sezonul de plajă – peste jumătate de milion de vizitatori, megaconcerte și peste 50 de evenimente organizate cu zeci de loterii și sute de premii

OrheiLand și-a închis sezonul de plajă – peste jumătate de milion de vizitatori, megaconcerte și peste 50 de evenimente organizate cu zeci de loterii și sute de premii

După o vară plină de evenimente, distracții și show-uri speciale, cel mai mare parc cultural-familial din Republica Moldova, OrheiLand a marcat și încheierea sezonului de plajă la cel mai înalt nivel, cu un mega-concert al renumitei trupe ucrainene, Quest Pistols Show, dar și cu un concurs de frumusețe.

Timp de peste trei luni, în cel mai mare Parc de distracții din Republica Moldova – OrheiLand, construit la inițiativa primarului de Orhei Ilan Șor, cu suportul Asociației Pentru Orhei și Fundația de Binefacere Miron SHOR, au fost organizate peste 50 de evenimente – concerte, masterclass-uri, piese de teatru, show-uri cu parașutiști și un aviashow de excepție – care au adunat peste jumătate de milion de vizitatori din toată țara și de peste hotare.

Și închiderea sezonului de plajă, eveniment marcat sâmbătă, 15 septembrie, a atras câteva mii de turiști, având în vedere că și de această dată a fost organizat un show de excepție al celor de la Quest Pistols Show, aflați în premieră în Republica Moldova.

Evenimentul de închidere a sezonului de plajă a fost condimentat și cu cel mai minunat concurs de frumusețe „Regina Orhei”, la care 14 concurente și-au etalat calitățile. Titlul de regină i-a revenit Lucianei Gorduz, care a câștigat un sejur în Turcia.

Centrul cultural-familial „OrheiLand”, unul din cele mai grandioase proiecte ale primarului Ilan Șor din acest an, a fost inaugurat pe 1 iunie, fiind vizitat de peste jumătate de milion de oameni. Distracțiile gratuite și pentru un spectru larg de categorii de interese, infrastructura modernă, evenimentele de excepție au creat din cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova, OrheiLand una din cele mai principale atracții ale Republicii Moldova. Mai mult, parcul a fost vizitat de turiști din zeci de țări ale lumii, inclusiv din România, Ucraina, Belarus, Rusia dar și Germania, Italia, sau chiar SUA.

Pe parcursul verii, pe scena de la OrheiLand au urcat nume sonore, inclusiv de talie internațională precum Jasmin, Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Zdob și Zdub, etc.

Ziua copiilor, Ziua teatrului, Ziua dansului au fost alte sărbători marcate la OrheiLand, care au adunat zeci de mii de vizitatori de diferite categorii de vârstă și interese. Iar tombolele de la cel mai mare centru familial-cultural au înregistrat peste100 de mii de participanți, care s-au înscris pentru a câștiga premii valoroase, inclusiv telefoane de ultima generație, tablete, dar și sejururi la mare, în Bulgaria și Turcia.

Datorită infrastructurii sale, OrheiLand a devenit o adevărată insulă a fericirii pentru copiii din toată Moldova. Zecile de  tobogane gonflabile și trambuline, liane și poduri suspendate au adunat sute de mii de pici.

Lacul și plaja cu nisip alb au fost printre cele mai apreciate în acest sezon, inclusiv pentru că șezlongurile au fost gratuite, ca de altfel, toate distracțiile și infrastructura de la OrheiLand.