OrheiLand” și-a premiat învingătorii concursului ”Prin ochii copiilor”

OrheiLand” și-a premiat învingătorii concursului ”Prin ochii copiilor”

Peste 60 de copii din întreaga țară au fost premiați de administrația celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand” pentru ingeniozitatea de care au dat dovadă în cadrul concursului de pictură ”Prin ochii copiilor”.

Timp de o lună, peste 100 de participanți au avut ocazia să-și pună talentul în aplicare și să picteze OrheiLand-ul în toate culorile imaginației de care au dat dovadă.

În rezultat, desenele au fost trimise pe paginile de socializare ale parcului de distracții, iar cele mai reușite au fost selectate.

Astăzi, cele mai frumoase desene au fost premiate. Iar câștigătorii s-au ales cu premii.

Totodată, picturile selectate pot fi admirate de vizitatori în cadrul unei expoziții amplasate pe teritoriul celui mai mare parc de tip familial ”OrheiLand” pe durata a câteva zile.

Cu prilejul premierii învingătorilor, administrația parcului va organiza pentru copii starturi vesele și va asigura buna dispoziție pe întreaga zi.

Amintim că OrheiLand a fost inaugurat în data de 1 iunie 2018, fiind unul din cele mai mari și mai populare proiecte ale fostului primar de Orhei, deputatul Ilan Șor, considerat „părintele” celui mai mare parc de distracții din Republica Moldova.

Centrul este dotat cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă pentru copii.  Tinerii și adulții se pot odihni în zonă verde şi la un teren de bowling, iar în centrul parcului există un havuz muzical.

Totuși, atracția de bază a OrheiLand-ului din acest an este un roller coaster de tip american, produs în Italia. Chiar de la inaugurare acesta a fost cel mai „râvnit” de vizitatorii parcului. Roller coasterul este o premieră nu doar pentru Republica Moldova, dar și pentru întreaga regiune.

OrheiLand are o capacitate de peste 50 mii de persoane. Intrarea și toate atracțiile pentru vizitatori, inclusiv roller coasterul, sunt gratuite.