Concert, târg și show cu focuri de artificii la Orhei pe 27 august

Concert, târg și show cu focuri de artificii la Orhei pe 27 august

Amplu program dedicat Independenței Republicii Moldova la Orhei, cu târguri, concerte și un impunător show de artificii

Primăria Orhei împreună cu Asociația “Pentru Orhei” și Orheiland au pregătit pentru Ziua Independenței Republicii Moldova un amplu program plin de evenimente deosebite, inclusiv un concert care va culmina cu un spectacol de focuri de artificii.

Pe 27 august, Orheiul va începe să sărbătorească Ziua Independenței de la ora 9.30, cu un marș. 

De la ora 10.00 la Orheiland va fi deschis târgul tradițional al meșterilor populari “Cu dragoste pentru Moldova” și va avea loc un program folcloric.

Folclorul și tradițiile naționale vor domina întreaga zi. Pentru cei mici va fi organizat un concert cu grupuri folclorice de copii din toate colțurile Republicii Moldova. De asemenea, pe parcursul întregii zile, vor fi organizate masterclass-uri, atât pentru copii, cât și pentru maturi, precum și o prezentare de modă cu branduri autohtone. Zeci de agenți economici își vor etala produsele hand-made.

Având în vedere că sărbătoarea va avea loc în preajma începerii anului școlar, la OrheiLand va fi organizat și un târg specializat, cu o gamă variată de produse de calitate, la prețuri mai mici decât în centrele comerciale.

Seara, de la ora 18.00, va avea loc un concert la care vedetele estradei naționale Iuliana Beregoi, Ionel Istrati, Gabriel Nebunu, Victoria Lungu, Igor Cuciuc și Adi vor încânta publicul.

Paleta de evenimente dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova va culmina cu un fastuos foc de artificii, marca OrheiLand.

Amintim că OrheiLand, la inițiativa fostului primar de Orhei, liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor a organizat și anul trecut un amplu program dedicat celei mai importante sărbători naționale, Orheiul fiind declarat atunci de presă „Capitala patriotică a țării”.