Șufutinski, loterie și surprize pentru copii – Sărbătoare grandioasă la Orhei. Încheierea sezonului la „Orheiland” pe 19 octombrie

Șufutinski, loterie și surprize pentru copii – Sărbătoare grandioasă la Orhei. Încheierea sezonului la „Orheiland” pe 19 octombrie

„Orheiland”, cel mai mare parc gratuit de distracții din țară, anunță închiderea sezonului estival,  iar cu această ocazie, sâmbătă, 19 octombrie, la Orhei, va avea loc, un spectacol grandios cu participarea vedetelor din țară și străinătate, printre care și Mihail Șufutinski, loterii cu sute de premii prețioase și multe surprize pentru cei mici.  

Ceremonia de închidere a sezonului va începe sâmbătă, 19 octombrie, la ora 15:00.  

În program este anunțat spectacolul „O legendă”, care se bucură de popularitate printre copii și maturii din Rusia și Europa, iar la ora 17.00 va fi dat startul unei loterii cu sute de premii, fiind puse la bătaie telefoane mobile, laptopuri, tehnică de uz casnic, mașini electrice pentru copii și premiul mare – un televizor uriaș.  

Spectacolul cel mare va fi susținut de formațiile DoReDoS,  Sunstroke Project, iar invitatul special al serii va fi marele cântăreț Mihail Șufutinski, care va urca pe scena de la Orheiland la ora 19.00.  

„Orheiland” este cel mai mare parc de distracții din R. Moldova. De la doi ani de deschidere, parcul a fost vizitat de peste un milion de vizitatori.  

Parcul familial are o suprafață de 20 mii metri pătrați și dispune de distracții gratuite pentru toate vârstele.