Mii de copii cu părinți au venit la evenimentul spectaculos de închidere a sezonului la Orheiland

Mii de copii cu părinți au venit la evenimentul spectaculos de închidere a sezonului la Orheiland

Sute eroi îndrăgiți din povești și desene animate au încântat copiii prezenți la evenimentul de încheiere a sezonului de vară la Orheiland. Organizatorii au promis o petrecere deosebită cu surprize și pentru mari și pentru mici, care va culmina cu un concert de zile mari. 

Evenimentul a început printr-un minunat dans al eroilor din povești și desene animate, continuând cu spectacolul „O legendă”, care se bucură de popularitate printre copii și maturii din Rusia și Europa. 

În cadrul evenimentului de închidere cei norocoși își vor putea încerca norocul în cadrul unei mega loterii sute de premii de valoare, inclusiv telefoane mobile, laptopuri, tehnică de uz casnic, mașini electrice pentru copii și premiul mare – un televizor uriaș.  

Spre seară va avea loc un impresionant concert, susținut de formația DoReDoS și alți interpreți autohtoni, iar invitatul special al serii este renumitul interpret Mihail Șufutinski, care va urca pe scena de la Orheiland la ora 19.00.  

Amintim că OrheiLand a fost inaugurat la 1 iunie 2018, iar în doar doi ani acest a fost vizitat de peste un milion de oameni din țară și de peste hotare .