Totul gratuit! Cel mai tare Târg de Crăciun din Moldova se deschide la Orhei, pe 21 decembrie

Totul gratuit! Cel mai tare Târg de Crăciun din Moldova se deschide la Orhei, pe 21 decembrie

Zile numărate până la inaugurarea festivă a celui mai mare și frumos Târg de Crăciun din țară. La OrheiLand sunt pe ultima sută de metri pregătirile pentru deschiderea Târgului de Crăciun, eveniment ce va avea loc la 21 decembrie, ora 17:00. 

Potrivit organizatorilor, o avalanșă de surprize îi așteaptă pe cei care vor veni la Târgul de Crăciun din Orhei, care vor fi vor oferite gratuit. 

În lumea de basm de la OrheiLand pe vizitatori îi așteaptă o mare de lumini – zece de kilometri de ghirlande, animatori care vor împărți buna dispoziție, nelipsita Reședință a lui Moș Crăciun plină de daruri, iar cireașa de pe tort a Târgului va fi circul italian „Bonaccini” cu o reprezentație inedită, show-uri și trucuri incredibile. 

Tot la Târgul de Crăciun cei mari și cei mici se vor putea bucura de un patinoar, de un roller coaster și tot soiul de tobogane de iarnă, caruseluri și distracții pentru toate vârstele. Nelipsit va fi și iarmarocul de suvenire. 

În seara inaugurării Târgului de Crăciun vor fi prezentate spectacole pentru copii, iar o altă surpriză a serii va fi concertul susținut de romanticul și îndrăgitul Marcel Pavel (România).

OrheiLand își așteaptă cu mare drag vizitatorii, Sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 17.00