(Video) Peste o sută de drone au făcut un show de excepție la OrheiLand

(Video) Peste o sută de drone au făcut un show de excepție la OrheiLand

Magnificul program dedicat inaugurării sezonului de vară la OrheiLand a culminat cu un show al dronelor, o premieră pentru Republica Moldova, care, prin frumusețea și originalitatea sa, a încântat zeci de mii de vizitatori.

Spre finalul programului de sărbătoare, peste o sută de drone, care emanau lumini multicolore, au fost lansate spre cer deasupra OrheiLandului, formând diferite figuri în aplauzele frenetice ale mulțimii. Oaspeții Orheiland-ului s-au mirat cum doar în câteva secunde un număr atât de mare de aparate de zbor teleghidate puteau să transforme un drăgălaș iepuraș în inscripția „Orhei”, care mai apoi să devină o inimă, apoi o cutie de cadouri, iar după aceasta să imite cele mai cunoscute constelații.

Show-ul a fost pregătit de o echipă de tehnicieni străini și a fost unic nu doar pentru Republica Moldova, dar pentru întreaga regiune. Luminile și figurile de pe bolta cerească au fost văzute nu doar de vizitatorii OrheiLand, dar și de cei aflați la kilometri depărtare.

Show-ul dronelor a fost momentul culminant al unui spectacol deosebit organizat de OrheiLand cu ocazia inaugurării sezonului de vară al doilea an consecutiv. Programul a inclus atât distracții pentru cei mici, mai ales că a coincis cu Ziua Internațională a Copiilor, dar și pentru maturi. Printre cele mai plăcute surprize pentru vizitatori au fost și noile atracții, care vor fi disponibile gratis la OrheiLand pe parcursul întregii veri. Cea mai apreciată- roller coasterul american, cu un traseu de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje – 10 metri și lățimea de 17 metri.

De asemenea, a fost amenajată o nouă aquazonă, cu tobogane noi, inclusiv unul pentru amatorii de senzații tari. Și pentru copii au fost aduse noi distracții, inclusiv un orășel al meseriilor.

Administrația OrheiLand promite noi surprize, distracții și concerte pe parcursul întregii veri.